Näpunäiteid ja nippe algajatele käsitöölistele


Tere taas tagasi minu blogisse! Back so soon?

Täna jagan teiega mõnda easy hacki ja nippi, mis aitavad algajatel käsitöölistel alustada. Ausalt, no borax no glue.

1. Alusta lihtsalt. Ära hakka kohe keeruliste projektidega pihta. Alusta lihtsatest projektidest, mis aitavad sul omandada põhitõdesid ja lihvida oma oskusi. Internetist leiad hulgaliselt lihtsaid ja algajatele mõeldud õpetusi.

2. Ole vana rahu ise. Käsitöö nõuab kannatlikkust. Pole vaja kohe vedru välja visata, kui kohe kõik ei õnnestu. Harjutades lihvid oma oskusi ja varsti oled võimeline looma imelisi asju.

3. Have fun! Käsitöö peaks olema lõbus ja nauditav. Kui sa ei naudi protsessi, siis mis point sellel on?

4. Leia oma Marlena, inspo, kuda iganes seda nimetad. Ideid leiab kõikjalt: internetist, ajakirjadest, raamatutest, isegi tavalistest esemetest enda ümber.

5. Jälgi teisi käsitöölisi. Internetis on hulgaliselt andekaid käsitöölisi, kelle loomingust saab inspiratsiooni ja uusi ideid.

6. Ära karda katsetada. Katsetamine on parim viis uute tehnikate ja oskuste omandamiseks. Kui failime, failime eepiliselt!

7. Jaga oma loomingut. Jaga oma loomingut sotsiaalmeedias või käsitööfoorumites. See on suurepärane viis saada tagasisidet ja leida uusi sõpru.

8. Ära anna alla. Kõigil on omad Failimised. Ära anna alla, kui midagi kohe ei õnnestu. Õpi oma vigadest ja proovi uuesti.

9. Kõige tähtsam on see, et naudiksid protsessi! Do it for the vibes, sest why not?

Loodan, et need näpunäited aitavad teil alustada oma teekonda käsitöömaailmas. Vibide matchimiseks lisan ka muusika because kaos.

Jagage kommentaarides oma kogemusi ja näpunäiteid!

 

Kommentaarid